Sikeres volt a tavaszi félév regisztrációs hete

Ebben a félévben sem maradtak programok nélkül a hallgatók, hiszen Az EHÖK és az ECHÖK csapata minden estét megfűszerezett egy-egy eseménnyel.

Az első este a hallgatók csapatokba szerveződve a QUIZ NIGHT-on méretethették meg magukat filmekkel kapcsolatos kérdésekkel a Hotel Szent István-ban. A rendezvény nagy sikert aratott, 6 csapat vetélkedett az est folyamán, aminek a végét táncolással és jó hangulatú csocsózással zárták le a résztvevők.

A keddi nap délutánján a Tanítsunk Magyarországért program hallgatói fórumára mehettek el az érdeklődők, ahol a projectvezetők és a program koordinátorai tájékoztatást adtak a mentorálasról, az induló kurzusról és magáról a program menetéről. A hallgatói fórum, és a kurzus is rendkívül népszerű a hallgatók körében, így reméljük, hogy szeptemberre sok talpraesett és felkészült mentor kezdheti meg munkáját a környékbeli kisiskolásokkal. 
A nap zárásaként egy kellemes kis szemeszternyitó buli tette fel az i-re a pontot a Broadwayban, ahol Endru és Purebeat pörgette a jobbnál-jobb talpalávaló zenéket az egyetemi bulizó közönségnek.
Mint minden félévben most is sor került az Egyetemi Moziklubb megrendezésére, ahol a hallgatók szavazhattak, melyik filmet szeretnék megnézni a mozi kínálatából. A regisztrációs hét záró akkordjaként a filmrajongók a Bad boys III-at nézhették meg szerda este az Agria Moziban. 

Reméljük minden hallgatónknak sikerült visszarázódnia az egyetemi hétköznapokba, és ebben a Reg7 eseményeivel segíthettünk. Sikeres félévet, és kitartást kívánunk mindenkinek, a félév folyamán pedig folyamatosan jelentkezünk a jobbnál jobb rendezvényekkel!

 

 


< Vissza