CSODAORSZÁGBA REPÍT AZ IDEI FELEZŐBÁL

A hagyományokhoz híven idén is megrendezzük az Eszterházy Felezőbált, ahol a tanulmányaik felénél járó hallgatók ünnepélyesen megfogadják, hogy a következő éveikben is szorgalmas hallgatói lesznek az Egyetemnek, egészen a diploma megszerzéséig.

Az egyetemista évek alatt számtalan meghatározó esemény történik a hallgatók életében. Ilyen az egyetem kezdését jelző Gólyabál, vagy a végeztét jelölő diplomaosztó. Gyakran megfeledkezünk azonban a felező évről, ami ugyanolyan fontos szerepet tölt be egy egyetemista életében, mint az említettek. Félúton járni egyszerre felemelő, de nehéz dolog is, hiszen ilyenkor gyakran elfogy a kezdeti lelkesedés, és erőre van szükség, hogy végig menjünk a „pályán". Az Egyetemi Felezőbál évről-évre ezt az erőt próbálja visszacsempészni a képzésük felénél járó hallgatók szívébe, egyedi témával, koncertekkel és hajnalig tartó bulizással.

Az esemény idén a Wonderland témát kapta, így garantáltan a felhők felé repülhetünk Március 17-én az Agria Tiszkben. A bálon az EKE-s hallgatók 2150 Ft-ért bulizhatnak, a külsős résztvevők pedig 3150 Ft-ért kóstolhatnak bele az Eszterházy-érzésbe. Idén bevezettünk egy új jegytípust, mellyel az Öregdiákok jöhetnek vissza mulatni szeretett egyetemükre. Ők 2650 Ft-ért válthatják meg jegyüket. 

A jegyeket a cooltix online rendszerén keresztül tudjátok megvásárolni az alábbi linken:
(A jegyek a 1%-os kezelési költséget még nem tartalmazzák.)

https://cooltix.hu/event/5e32b241725b18001183205c

Részletes program 
19:00 Kapunyitás

20:00 Megnyitó - Köszöntő beszédek

20:15 Nyitótánc

20:20 Eskü, Szalagtűzés és Wonderland legjobbjai díjátadó

04:00 Bál zárás

Hogy idén ki lesz a sztárfellépő az egyenlőre maradjon meglepetés, de azt garantáljuk, hogy az idei Felező Bál örök emlék marad minden résztvevőnek. 

Ne mulasszátok el a tavaszi szemeszter legnagyobb hallgatói eseményét! Gyere Te is és ünnepeljük együtt a felezős társainkat! 

További hírekért kövesd a Facebook eseményt.


< Vissza