Online Moziklub

Új csütörtök, új filmek! Ha még neked sincs terved a hétvégére, vigyél egy kis vidámságot bele Farkas Boglárka által ajánlott filmekkel!

Ezen a héten egy kis humorral készültem a hallgatók számára. Úgy gondolom néha muszáj tudatosan is feldobnunk a kedvünket, hiszen nem szabad, hogy a heti teendőink elvegyék a jó hangulatunkat. Gyakran előfordul, hogy beleragadunk a mindennapi monotonitásba és az elvárásoknak való megfelelésnek. Ebből ki kell törnünk. Nem mellesleg mindenki szeret mosolyogni, kacagni, vagy teli tüdőből nevetni. Úgy tartják a nevetéssel meglehet hosszabbítani az életünket. Azt mondom hajrá!

Ace ventura 1.
Ha egy igazán kacagtató nyomozásra vágysz és szereted az állatokat akkor ez a te filmed. Ace Ventura egy igazi állati nyomozó! A szó szoros értelmében. Biztos megtörtént már veled is, hogy hívnád magadhoz a kisállatodat, legyen az bármiféle állat, de nem találod sehol. Az efféle feladatra tökéletes Ace, aki kap is az alkalmon mikor egy sportklub kabala delfine, „Hópihe" hirtelen eltűnik. Önmagában is egy ilyen állat eltüntetése sem egy egyszerű feladat, mégsem fog ki Ventura nyomozón, hogy utána járjon mi is történt. Időközben kiderül, hogy nem egy egyszerű „állatrablással" van dolgunk, hanem valaki szándékosan szabotálja az amerikai foci csapat karrierjét. A nyomozónak az ösztöneire kell hagyatkoznia, hogy felderítse Hópihe hollétét és a rosszakarót a rendőrség kezére juttathassa.

21 jump street- A kopasz osztag
Két srác, akik nem is olyan rég kerültek ki a rendőr akadémiáról igencsak elrontották a karrierjük elejét. Azonban új esélyt kapnak egy közös megbízatás megoldása során. A feladatuk, hogy beépüljenek egy iskolába, mint diákok, hogy az ott tanulókat veszélyeztető drogkereskedőket lebuktassák. Ehhez ismét vissza kell ülniük az iskolapadba. Régi nagymenő Jenkoból most lúzer válik, a lúzer Schmidtből pedig igazi nagymenő. Itt az ideje, hogy mindkét új „diák" megtapasztalja, milyen is az érem másik oldalán lenni. Miközben újra élik a gimis koruk ellentétét, igyekeznek az ügyben nyomokat találni.

Deadpool
Kíváncsi vagy milyen az élete egy félresikerült, öntörvényű szuperhősnek? Itt az alkalom, hogy megtudd! Deadpool egy betegsége miatt, bevállalt egy új, kitapasztalatlan gyógymódot, ami félresiklott. A baleset következtében halhatatlanná vált, azonban ennek a normális emberi formája volt az ára. Új életében szuperhősként beáll zsoldosnak, hogy rossz embereket kaphasson el és keríthessen a rendőrök kezére. Deadpool kinézeténél már csak a humora, ami nevetségesebbé teszi őt. Legfőbb motivációja, hogy szerelmét vissza szerezze.

Írta: Farkas Boglárka 


< Vissza