Öntevékeny körök az Eszterházy Károly Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetemen hallgatói öntevékeny csoportok tanulmányi, tudományos, közművelődési, és egyéb jogszabályokban megengedett célból alakíthatóak.

A megalakuláshoz legalább 5 hallgató szükséges. Az öntevékeny csoport megalakulását be kell jelenteni az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnak.

A bejelentésnek tartalmaznia kell a tevékenység célját, formáját, a vezetők nevét, lakcímét és a csoport működési helyének megjelölését, és amennyiben van, úgy működési szabályzatát és bélyegzőlenyomatát, valamint rendezvény szervezésnél ügyelnie kell az öntevékeny csoportnak az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói rendezvények rendjéről szóló szabályzatára is.

Az öntevékeny csoport regisztrációjához az ITT letölthető regisztrációs lapot kell kitölteni, és a szervezet vezetője által aláírva és bélyegzőlenyomatával ellátva az EHÖK irodába eljuttatni, valamint elektronikus formában a hok@uni-eszterhazy.hu címre megküldeni.

Amennyiben az öntevékeny csoport működési helye valamelyik az egyetemen működő szervezeti egység, csatolni kell az adott egység vezetőjének hozzájárulását is. A regisztráció a tanév végéig szól. Az öntevékeny csoport regisztrációját október 30-ig meg kell újítani a módosult adatokat tartalmazó, a szervezet vezetőjének aláírásával ellátott regisztrációs lap leadásával, vagy a szervezet vezetője nyilatkozatával, miszerint a csoport tovább működik és a megadott adatok változatlanul helytállóak.

< Vissza