Port Fare trilógia: Szerethetetlen ajánló

Nincs csütörtök könyvajánló nélkül. Ezen a héten Horváth Eszter Port Fare trilógiáját hozta el nektek.

Szerethetetlen, Hihetetlen és Elviselhetetlen. Már a kötetek címei is azt sugallják. hogy bizony ez nem egy átlagos szerelmi történet.
Mind a három kötet egy baráti társaság 1-1 tagjáról szól és arról miként talál rájuk a szerelem a legváratlanabb helyzetekben is. A társaság tagjai Seth, Cole és Booker.
A sorozat kezdő regényében, a Szerethetetlenben, Maggie Brown-t ismerhetjük. akinek együtt kell élnie alkoholista édesanyjával és sokszor éhalál közeli állapotba kerül. Viszont, kiugró arccsontja, karikás szemei és rongyos ruhái miatt kezd el felé közeledni Seth. Ő egy beépített zsaru a Port Fare- i gimnáziumban, aki drogok után nyomoz és a lányt, megjelenéséből adódóan, rögtön kábítószerekhez köti.
Ahogy a történet halad, úgy alakul kettőjük kapcsolata szerelemmé és gondoskodássá. Mindazzá, amit Maggie az anyjától sohase kapott meg.
A történet egyszerűen magával ragadó. Maggie bizalomhiánya önmagával és másokkal szemben majd ezeknek leküzdése óriási lelki löketet ad nekünk olvasóknak.
Sherry Gammon első regény sorozata remekül vegyíti a romantikát, az erőszakot, néhol akciót és a drámát egy csipetnyi humorral megfűszerezve.
A karakterei amellett, hogy emberiek minden hibájukkal együtt hamar az olvasó szívéhez nőnek.
Ajánlom mindenkinek, aki kedveli a kissé komolyabb hangvételű romantikus könyveket és azokat az utazásokat, amelyek a lélek legmélyebb zeg-zugaiba kalauzolnak el bennünket.

Írta: Horváth Eszter


< Vissza