Will Smith - filmajánló a szünetre

A tavaszi szünetre elhoztuk nektek a TOP 3 Will Smith filmünket. Muszáj pótolnod abban az esetben, ha még valamelyik kimaradt volna, de az sem baj ha sokadszorra nézed őket újra.

A héten egy nagyon híres és kedvelt színész filmjeit ajánlanám! Will Smith egy igazán jó színész, amit eddig már számos alkalommal bizonyított. Fiúk, lányok lehet készíteni zsebkendőt, popcornt, ugyanis ezek a filmek mindenféle érzést képesek kiváltani az emberből, legyen az öröm, mosoly vagy szomorúság. Will Smith minden belső érzésünkkel együtt tud érezni és ezt a képernyőn keresztül hitelesen át is tudja adni!

 

1. Focus- A látszat csal

Egy csalókkal és zsebtolvajokkal teli világban nem egyszerű az élet. Nicky egy nem akármilyen „bűnöző" avagy csaló. Ha a pénz szerzésről, az emberek manipulálásáról vagy a jó üzletei érzékről lenne szó, ennek az embernek vág az esze. Csapatával szinte, bármilyen gazdag embert hamar megkopasztanak. Ehhez az élethez vonzódik, a szőke bombázó Jess, aki Nicky oldalán akarná kitanulni a szakma rejtelmeit és csatlakozni a bandához egy bizonyos nagy balhé előtt. Azonban ez a csíny nem is olyan egyszerű, amit, azt egy átlagember gondolná. Hamar kiderül, hogy több van a látszat mögött, mint amit Jess gondol.

 

2. Hét élet

Ben Thomas egy jólelkű ember, aki el dönti, hogy kiválaszt 7 embert a világból, hogy segítsen rajta és gyökeresen megváltoztatja az életüket. Azonban a segítség nyújtás koránt sem mindig egy egyszerű dolog, és a megfelelő személyek megtalálása, akik igazán megérdemlik, sem egy gyerekjáték. Mindezt megnehezíti Ben lelki állapota, ugyanis a motivációja napról napra egyre jobban felkavarja. Mikor viszont megleli a hetedik embert, egy egészen különös helyzetbe kerül. Beleszeret Emily-be és onnantól kezdve megváltozik a lendülete.

3. Legenda vagyok

Azt hiszem épp a mai napjainkhoz és a képzelőerőnkhöz, a félelmeinkhez igazodik ez a film. Egy gyilkos vírus pusztította szét az egész világot. Neville az egyetlen túlélője ennek a katasztrófának, aki tudós létére sem volt elég, hogy megállítsa a világjárványt. Valami oknál fogva ő az egyetlen, aki immunis a kórokozóra. A harcot három év után sem adta fel és próbál ellenszert kifejleszteni, és túlélni a városban, már ami megmaradt belőle. Hűséges társa Sam egy német juhász társaságában éli mindennapjait, addig sincs egyedül. Vannak azonban „túlélők", akik már nem egészen emberi mivoltukról ismertek. Neville-nek nem csak az életben maradás az elsődleges célja, hanem a magány leküzdése és a józanész megtartása.

Írta: Farkas Boglárka

 


< Vissza