Filmajánló a hétre

Ha neked is ZH-tól és beadandóktól zűrös heted lesz, akkor jól fog jönni egy kis kikapcsolódás. Mutatjuk hozzá a legjobb filmeket

Ezen a héten egy kicsit a szupererők világában repítelek el titeket. Ezzel szeretnélek motiválni titeket így a félév vége felé. Merítsetek ti is egy kis erőt, mert aztán üdvözölve fog ránk várni a vizsgaidőszak. A szupererő láttán mi is egy kicsit feltöltődhetünk motivációval.

Amerika kapitány: Az első bosszúálló
A II. világháború kellős közepén járunk, amikor a főszereplőnk jelentkezik a katonaságba. Azonban igen zsenge a fizikai állapota, ezért hamar ki is hullik a kiképzés során. Ámbár nem akarja feladni azt, hogy szolgálhassa a frontvonalat, ezért csatlakozik egy titkos projektbe. Ez a titkos projekt szuperkatonát próbál létrehozni. Az eredménye pedig maga a film kezdete. Egy bizonyos célja lesz a főszereplőnek, és hogy sikerül-e? A filmből kiderülhet.

Galaxis őrzői

A kalandos főszereplő Peter egyik alkalommal ellop egy titokzatos gömböt, akkor még korántsem gondolta, hogy micsoda bajba keveredik miatta. Rákényszerült, hogy szövetséget kössön 4 idegennel, akiknek igen egyedi a kinézete. Az ellopott gömb miatt a fő gonosz, hajtóvadászatot indít Peter ellen. Időközben kiderül a gömbről, hogy képes lenne elpusztítani az univerzumot, szóval semmiképp sem kerülhet a gonosz kezébe.

Fekete párduc
Főhősünk T'Challa épp távol van a hazájától, amikor az édesapja meghal egy baleset során, emiatt hazatér országába elfoglalni a királyságot. Afrikában található Wakanda királyság, azonban egy technológiailag fejlett ország, így nem mindenki tud a létezéséről. Főhősünknek rengeteg próbát kell kiállnia, mivel visszatért egy ősi ellensége. Az egész világ sorsa az ifjú királyon múlik. Fekete Párducként minden erejét be kell vetnie és segítséget kell kérnie a szövetségeseitől, azért, hogy legyőzhesse az ellenségeit. A cél a világ és a népének megmentése.

 

Írta: Farkas Boglárka


< Vissza