Vállalkozási hajlandóság felmérése

Kérdőív hallgatóknak!

Kedves Hallgató!

Kérünk, vegyél részt egy kutatásban, hogy jobban megértsük pályaválasztási elképzeléseidet. Az online kérdőív kitöltésével egy nemzetközi kutatáshoz kapcsolódsz (GUESSS 2018), amely az egyetemi-főiskolai hallgatók vállalkozói attitűdjét méri. Az eredmények tökéletesíthetik a nektek nyújtott egyetemi szolgáltatásokat és a fiatal vállalkozókat érintő támogatásokat.

A kitöltők között (akik a kérdőív végére is elérnek) az ICO Zrt. jóvoltából kisorsolunk 3 db prémium Parker tollat egyenként 29.900 Ft értékben, valamint 10 db Moleskine ajándékcsomagot egyenként 5.500 Ft értékben. Ezen felül a Codecool a képzésére jelentkező és felvett kitöltők közül az első három jelentkezőnek a honlapján elérhető aktuális árakból 150.000 forintos tandíjkedvezményt ajánlott fel.

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes, az adatokat titkosan kezeljük, és csak összesítve használjuk fel. Mind az alkalmazott szoftver (Qualtrics), mind a lekérdezés során alkalmazott gyakorlatunk megfelel a legfrissebb általános adatvédelmi szabályoknak (GDPR).

A kérdőív az alábbi linkre klikkelve érhető el: https://tinyurl.com/guesss-hun

Ha többet szeretnél megtudni a GUESSS-ről, fordulj Sáfrányné Dr. Gubik Andreához (getgubik@uni-miskolc.hu) vagy Dr. Farkas Szilveszterhez (farkas.szilveszter@uni-bge.hu), vagy látogass el a kutatás honlapjára: http://www.guesssurvey.org

A kérdőív kitöltését köszönjük!


< Vissza