Újra itt az Angol Kupa, USA Cup, és RöpLiga

Az őszi félév kezdetével nem csak a tanulmányok indulnak el, hanem az Eszterházy Károly Egyetem három, félévenként rendezendő házi sportversenye is.

A bajnokságokban intézményünk nappali és levelező tagozatos hallgatói, dolgozói, oktatói vehetnek részt.

Mindegyik közül egyértelműen a legnépszerűbb az Angol Kupa névre hallgató kispályás labdarúgó bajnokság, amelyet az őszi szemeszterben immáron tizenötödik alkalommal rendeznek zsinórban. Hogy mennyire is népszerű sorozatról beszélünk, elég bizonyíték, hogy az előző félévben tizenkilenc csapat, több mint kétszáz játékosa rúgta a bőrt a Leányka úti műfüves pálya villanyfényes mérkőzésein. Az őszi bajnokság szeptember 24-én, hétfőn kezdődik, jelentkezni pedig 17-én, hétfő este 20 óráig lehet csak és kizárólag az angolkupa@gmail.com e-mail címen. A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre szeptember 18-án, kedden, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Másik két házibajnokságunk az USA Cup, és a RöpLiga. A kosárlabda és röplabda pontvadászat csak október 1-én hétfőn, és 2-án kedden startolnak. Mindkét sportág küzdelmeire érvényes, hogy a Leányka úti Eszterházy-csarnokban rendezik a mérkőzéseket, és szintén esti időpontokban. Jelentkezni mindkét bajnokság esetén kizárólag a fenyo06@gmail.com e-mail címen lehet legkésőbb szeptember 24., hétfő este 20 óráig! A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre 25-én, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Ne felejtsétek el az nevezési időpontok lejártát, és persze, várjuk a jelentkezéseket, hogy ez a félév is minél sportosabban teljen a Leányka úton!

 


< Vissza