Újra itt az Angol Kupa, a RöpLiga, és az USA Cup!

Az őszi félév kezdetével nem csak a tanulmányok indulnak el, hanem az Eszterházy Károly Egyetem három, félévenként elinduló házi sportbajnoksága is.

Elindult az őszi félév, és ezzel együtt a nevezések kezdete is. Az Eszterházy Károly Egyetem egri campusán félévente újrainduló bajnokságokban intézményünk nappali és levelező tagozatos hallgatói, dolgozói, oktatói vehetnek részt.

Mindegyik közül egyértelműen a legnépszerűbb az Angol Kupa névre hallgató kispályás labdarúgó bajnokság, amelyet az őszi szemeszterben immáron tizenhetedik alkalommal rendeznek zsinórban. Hogy mennyire is népszerű sorozatról beszélünk, elég bizonyíték, minden szemeszterben több, mint kétszáz játékos rúgja a bőrt a Leányka úti műfüves pálya villanyfényes mérkőzésein. Az őszi bajnokság szeptember legvégén kezdődik, jelentkezni pedig szeptember 24-én (kedd) 20:00-ig lehet, csak és kizárólag az angolkupa@gmail.com e-mail címen. A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre szeptember 25-én (szerda) 15:00-kor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Másik két házibajnokságunk a RöpLiga, és az USA Cup. A röplabda, és kosárlabda pontvadászat csak a hónap utolsó napján, 30-án hétfőn, és október 1-én, kedden startol. Mindkét sportág küzdelmeire érvényes, hogy a Leányka úti Eszterházy-csarnokban rendezik a mérkőzéseket, és szintén esti időpontokban. Jelentkezni mindkét bajnokság esetén kizárólag a fenyves.balazs@uni-eszterhazy.hu e-mail címen lehet legkésőbb szeptember 24. (kedd) 20:00-ig! A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre szeptember 25-én (szerda) 15:30-kor (röpi) majd 15:45-kor (kosár) kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Ne felejtsétek el az nevezési időpontok lejártát, mi pedig várjuk a jelentkezéseket, hogy ez a félév is minél sportosabban teljen a Leányka úton!

 


< Vissza