Oktatói Minőség Hallgatói Véleményezése

Az OMHV által az őszi félév kurzusainak értékelésére (mint minden félévben) ismét lehetőség nyílt a hallgatók számára.

Mi az az OMHV?
Az intézmény vezetősége minden félévben küld számunkra egy kérdőívet a Neptunon keresztül, amelyben értékelni tudjuk az oktatóinkat különböző szempontok szerint.

Mennyi idő a kitöltés?
A kitöltés a korábbiakhoz képest idén jóval rövidebb, mindössze pár percet vesz igénybe oktatónként. Csupán 11 kérdésre kell értékelő választ adni egy 6 fokú skála segítségével.

Hol lehet kitölteni?
Elérése is pár kattintás: Neptun/Ügyintézés/Kérdőívek. 

Miért hasznos a kérdőív kitöltése?
A kérdőív által az intézmény vezetősége fel tudja tárni az esetleges problémákat, hiányosságokat, valamint jól eső visszajelzést tud nyújtani azon oktatóknak, akik kiválóan végzik a munkájukat. 

Származhat szankció a válaszok miatt az oktatók részéről?
A Neptun rendszerben történő kitöltés ellenére az értékelés eredménye teljesen anonim. A felület arra szolgál, hogy egy adott kurzust csak azok a hallgatók tudjanak értékelni, akik bejelentkeztek rá, valamint hogy ugyanazon kurzust egy hallgató csak egyszer értékelhessen.

Mi várható a továbbiakban?
Mivel az OMHV az oktatói teljesítményértékelési rendszer szerves része, így a válaszok biztosan eljutnak az oktatókhoz, és azok közvetlen feletteséhez és együtt fogják levonni a megfelelő következtetéseket.

Ne feledjétek, a kitöltés a Mi és a jövőbeli hallgatók érdekeit szolgálja! Biztatunk és kérünk minden hallgatót, hogy a Neptun-rendszeren keresztül elérhető kérdőív segítségével ebben a félévben is fejtse ki véleményét, segítse ezzel az oktatói munka minőségének továbbfejlesztését!


< Vissza