Okoserdő - pályázat mobil alkalmazás fejlesztésére

Az Észak Magyarországi Informatikai Klaszter együttműködésben az Agrárminisztériummal, pályázatot ír ki felsőoktatási intézmények hallgatói, vagy alternatív programozó képzésben részt vevő fiatalok részére.

A pályázat célja olyan mobilalkalmazás ötletének kidolgozása, amely alkalmas az erdők látogatottságának növelésére, vagy bármilyen ismert erdészeti probléma megoldásának támogatására. Nincs megkötés, lehet széles kört megcélzó vagy meghatározott célcsoportnak szóló az ötlet, lehet turisztikai szempontból többletértéket adó, vagy kifejezetten erdészetileg hasznos a megoldás. Az alkalmazást először koncepció szinten kell kidolgozni, ez alapján választja ki a bíráló bizottság a legjobb ötleteket, melyek közül a három legjobb részesül díjazásban. A legjobb ötletet a beküldőnek az általa kidolgozott koncepció alapján meg is kell valósítania, a gyakorlatban működő alkalmazás formájában, maximum 3 hónap alatt. Az alkalmazás első éles bevezetése és használata az Északerdő Zrt. által kezelt erdőkben történik, kérjük ezt figyelembe venni az ötletek kidolgozásánál!

Részvételi feltételek:

Pályázatot nyújthat be minden olyan fiatal, aki a pályázat benyújtásának időpontjában valamelyik felsőoktatási intézmény hallgatója, vagy alternatív programozó képzésben vesz részt. Szerződéskötéskor ezen jogviszonyát igazolnia kell! Pályázatot lehet önállóan és csapatban is benyújtani, a csapat létszámára vonatkozóan nincs megkötés, de minden csapattag esetében igazolni szükséges hallgatói vagy egyéb képzési jogviszonyt. Csapat esetében a díjazás a teljes csapatra vonatkozik.

Díjazás:

A nyertes pályázó nettó 1.000.000,- azaz nettó egymillió Ft díjazásban részesül.

Fontosabb dátumok:

A pályázati koncepció 2018. augusztus 31-ig adható be az okoserdo@infoklaszter.hu email címen.

A beérkező pályaművek közül bíráló bizottság választja ki a nyertest 2018. szeptember 15-ig.

A nyertes pályázónak 2018. december 20-ig kell megvalósítania.

A részletes pályázati kiírás és a regisztrációs űrlap az alábbi linkekről tölthető le:


< Vissza