Légy Te a bálkirály/bálkirálynő a Gólyabálon!

Ott leszel a Gólyabálon? Úgy érzed van esélyed elnyerni a koronát? Ne habozz, jelentkezz!

Az EHÖK szervezésében 2017. november 14-én ismét megrendezésre kerül az Eszterházy Gólyabál. Az est azonban nem lenne teljes bálkirály és bálkirálynő választás nélkül! 

Ha meg van benned az a bizonyos plusz, ha mindig is erről álmodtál, ha megállnád a helyed a színpadon és ha szeretnéd, hogy idén a Te fejedet ékesítse a korona, küldd el jelentkezésed!

Küldj magadról egy egész alakos fotót és egy pár soros bemutatkozást november 09. (csütörtök) 12:00-ig a hok@uni-eszterhazy.hu email címre!

A versenyzők képei és bemutatása a nevezés lezártával felkerülnek az EHÖK Facebook oldalára, ahol is elindul egy 7 napon át tartó lájkverseny a különdíjakért. A különdíj az élő versenyen kerül kihirdetésre, melyet az akkori állás szerint nyerik a legtöbbet kedvelt fotók tulajdonosai. 

Az igazi verseny ugyanis az Hotel Eger & Park színpadán fog zajlani, ahol is zsűri dönt majd a bálkirály/bálkirálynő kilétéről. (A nevezés kizárólag a fent említettek alapján zajlik, helyszínen való jelentkezésre nincs lehetőség!) 

És hogy mit nyerhetsz? Azon kívül, hogy Te leszel az Eszterházy Károly Egyetem 2017-es Bálkirálya/Bálkirálynője, a női nyertesünk egy Snowattact által felajánlott hallgatói bérlettel, férfi nyertesünk pedig egy értékes ajándékcsomaggal gazdagodik.

Mire vársz? Jelentkezz! 


< Vissza