Kollégiumi Felvételi Pályázat

-

Az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottsága és a Kollégiumok Igazgatósága kollégiumi felvételi pályázatot hirdet a 2019/2020. tanévre az Egyetem leendő magasabb évfolyamok (valamennyi képzési szint és munkarend) hallgatói részére. Az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók kollégiumi elhelyezése a tanév idejéig (10 hónap), illetve a hallgató hallgatói jogviszonyának megszűnéséig tart. Az elhelyezés saját fenntartású és hosszú távú bérleti konstrukcióban megvalósult kollégiumokban és diákotthonban történik az Egyetem campusain:

Egri Campus

  • Almagyardombi Kollégium (3300 Eger, Leányka u. 6.)
  • Apartmanházak (3300 Eger, Leányka u. 4/b.)
  • Leányka Úti Kollégium (3300 Eger, Leányka u. 2.)
  • Sas Úti Kollégium (3300 Eger, Sas út 94.)

Gyöngyösi Károly Róbert Campus

  • Károly Róbert Diákotthon (3200 Gyöngyös, Bene út 69.)

Jászberényi Campus

  • Zirzen Janka Kollégium (5100 Jászberény, Rákóczi út 55.)

Sárospataki Comenius Campus

  • Dezső Lajos Kollégium (3950 Sárospatak, Eötvös út 5-7.)

A pályázat beadásával kapcsolatos információk:
A kollégiumi felvételi pályázatok beadásának határideje egységesen: 2019. május 22. (szerda)
A hallgató döntése szerint postai úton vagy személyesen nyújthatja be a pályázatot. A postai dátumbélyegző utolsó lenyomata: 2019. május 22. (A pályázatot célszerű ajánlott jelzéssel postára adni.) A postázási címet, illetve a személyes leadás helyszínét, a kollégiumi elhelyezés havi térítési díját, pályázati információs elérhetőséget a képzés helyszíne szerinti campus pályázati formanyomtatványa tartalmazza.

A pályázat tartalmi követelményei:
A kollégiumi felvételi pályázat kitöltött és aláírt pályázati formanyomtatvány és a szükséges dokumentumok, igazolások beadásával valósul meg. A pályázat beadásához a képzési helyszíne szerinti campus kollégiumi felvételi pályázati formanyomtatványt kell használni.

Pályázati formanyomtatvány:

Kollégiumi felvételi pályázattal kapcsolatos egyetemi szabályzatok, dokumentumok:

  • Eszterházy Károly Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata III. kötet Hallgatói Követelményrendszer VII. fejezet Kollégiumi jelentkezések elbírálásának rendje - elérhetőség ITT
  • Kollégiumok házirendje, kollégiumi bentlakási szerződés tervezete és általános szerződési feltételek - elérhetőség ITT

Eger, 2019. április 30.

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona s.k.
elnök Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottság

Lakatos Márk s.k.
kollégium igazgató

 


< Vissza