Csatlakozz az EHÖK focicsapatához!

Hallottál már az EKE-EHÖK Szihalom SC nagypályás labdarúgó csapatáról? Eszterházy-s leszel, és fociznál? Itt egy jó lehetőség!

Lassan egy esztendeje annak az együttműködésnek, ami egyfelől az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata, másrészt a Szihalom SC megyei III. osztályú nagypályás labdarúgó egyesülete között jött létre, és örömmel jelenthetjük, azok a szándékok, amelyek a közös kapcsolatunkra épültek, nagyon jól sültek el.

A 2017/2018-as bajnokság tavaszi félévében már nagyon sok hallgatótársunk rúghatta a bőrt az Egertől nagyjából harminc kilométerre található Szihalom településén. Itt találtunk legalábbis remek partnerre, illetve nyugodtan mondhatjuk, új otthonra. Miután a fentiekből pontosan kiderül, nem egy profi osztályra kell gondolni, ezért természetesen a sportág amatőr vonalait szeretnék továbbra is támogatni a magunk eszközeivel.

Éppen ezért, hogyha korábban már fociztál, és most felvételt nyertél az Eszterházy Károly Egyetemre, ráadásul szívesen is csatlakoznál egy vidám, összetartó társasághoz, akkor ne habozz tovább, jelentkezz hozzánk!

Érdeklődésedet a hok@uni-eszterhazy.hu e-mail címre küldd el, jelentkezésed pedig lehetőleg tartalmazza eddigi labdarúgó tapasztalataidat (korábbi egyesületek neve, osztály megnevezésével), születési dátumodat, kedvelt posztodat, szakodat és évfolyamodat! Jelentkezni legkésőbb augusztus 8-ig tudtok, ezért, amennyiben tényleg érdekel titeket ez a lehetőség, ne gondolkozzatok sokáig!

A jelentkezés lezárulta után válogatót tartunk, egy később megjelölt időpontban.

A heti egy edzés várható időpontja szerda 18.00., vagy péntek 16.00., attól függően, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzést szombaton, vagy vasárnap rendezik.

További részletekről és a szereplésetek honorálásáról szintén a hok@uni-eszterhazy.hu e-mail címen tudtok érdeklődni.

Hajrá EKE-EHÖK Szihalom!


< Vissza