Zaja Barbara és csapata állhat az EHÖK élére

Az EHÖK életében új fejezet kezdődik: megválasztották a III. Egyetemi Hallgatói Önkormányzatot. 

"Ahol egy ajtó bezárul, ott kinylik egy új" - szokták mondani. Így történt ez a Hallgatói Önkormányzat életének legutóbbi hónapjaiban is. A képviselők és a választási bizottság tagjai a február 4-én, kedden tartott Küldöttgyűlésén választották meg az új elnökséget, akik már meg is kezdték munkájukat. A III. EHÖK elnökség - élén Zaja Barbarával - már hónapok óta készült a választási időszakra. Pályázatukban számtalan új kezdeményezésről, programról és motivációról olvashatunk.

Az elnökség további tagjai:
Kaplonyi Benjámin - általános elnökhelyettes
Oláh Ádám - rendezvényekért és kultúráért felelős elnökhelyettes
Motolai Anna Dóra - tanulmányi ügyekért felelős elnökhelyettes
Kis Dalma Róza - PR és kommunikációért felelős elnökhelyettes
Tamás Anett - PR és kommunikációért felelős referens
Fenyves Balázs - sportreferens
Lányi Martin - külügyi referens
Sütő Gergő - PR és kommunikációs elnöki megbízott
Kővári Viktor - irodavezető
Tarnai Blanka - gazdasági asszisztens
Bíró Tünde - grafikus

Zaja Barbara elnök ezekkel a szavakkal köszönte meg a neki szavazott bizalmat közösségi oldalán:
"Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hiszen az intézmény történetében soha nem volt még női elnök, így magammal szemben és a környezettel szemben is nagyobb elvárásokkal indultam neki a feladatnak. A pályázatom nem hiába tartalmazta a következő idézetet: "Megpróbáltam sorba állni, megpróbáltam nem szárnyalni, de jobban vonzott engem a harc." Sikerült! A csapatommal az elkövetkezendő időben megteszünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy a hallgatótársaink érdekeit képviseljük, és felejthetetlen élményeket szerezzünk nekik az egyetemi éveik alatt!

Köszönöm a bizalmat a képviselőtársaimnak, hogy szavazatukkal támogattak és hisznek az általunk megálmodott jövőképben. Köszönöm Bíró Balázsnak, hogy közösen dolgozhattam vele az elmúlt 3,5 évben és egy egy stabil lábakon álló Hallgatói Önkormányzatot hagyott maga mögött. Köszönöm az intézmény vezetőségének, a közvetlenséget és a bizalmat, valamint köszönöm az elnökség tagjainak, az előző 3 hónap munkáját. Köszönöm, hogy hisztek bennem és elvállaltátok a felkérést, hogy közösen alkothassunk a jövőben!"

Sok sikert és jó munkát kívánunk az új elnökségnek!


< Vissza