ÚJRA ITT AZ ANGOL KUPA, A RÖPLIGA, ÉS AZ USA CUP

A tavaszi félév kezdetével nem csak a tanulmányok indulnak el, hanem az Eszterházy Károly Egyetem három, félévenként elinduló házi sportbajnoksága is.

Elindult a tavaszi félév, és ezzel együtt a nevezések kezdete is. Az Eszterházy Károly Egyetem egri campusán félévente újrainduló bajnokságokban intézményünk nappali és levelező tagozatos hallgatói, dolgozói, oktatói vehetnek részt.

Mindegyik közül egyértelműen a legnépszerűbb az Angol Kupa névre hallgató kispályás labdarúgó bajnokság, amelyet a tavaszi szemeszterben immáron tizennyolcadik alkalommal rendezünk zsinórban. Hogy mennyire is népszerű sorozatról beszélünk, elég bizonyíték, minden szemeszterben több, mint kétszáz játékos rúgja a bőrt a Leányka úti műfüves pálya villanyfényes mérkőzésein. A tavaszi bajnokság március elején kezdődik.

 A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre március 3-én 15.00-kor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Másik két házibajnokságunkra, a RöpLiga, és az USA Cupra, vagyis a röplabda és kosárlabda pontvadászatra is várjuk a jelentkezéseket.

Angol Kupa jelentkezés: 2020. március 2. 20 óráig, csak és kizárólag az angolkupa@gmail.com e-mail címen.

RöpLiga jelentkezés: 2020. február 25. 20 óráig, a fenyves.balazs@uni-eszterhazy.hu e-mail címen.

USA Cup jelentkezés: 2020. március 2. 20 óráig, a fenyves.balazs@uni-eszterhazy.hu e-mail címen.

Mindkét sportág küzdelmeire érvényes, hogy a Leányka úti Eszterházy-csarnokban rendezik a mérkőzéseket, és szintén esti időpontokban. Jelentkezni mindkét bajnokság esetén kizárólag a 

A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre RöpLigánál február 26-án 15.00-kor, USA Cup-nál március 3-án 16.00-kor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

Ne felejtsétek el az nevezési időpontok lejártát, mi pedig várjuk a jelentkezéseket, hogy ez a félév is minél sportosabban teljen a Leányka úton!


< Vissza