Több száz hallgató vett részt az online bálon

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat idén sem hagyta bál nélkül a hallgatókat. Az április 27-i BálON keretein belül egyidőben valósult meg a gólya-, felezős-, és végzős bál. Az eseményre több, mint 300 hallgató regisztrált, akik postán kapták meg az emlék kitűzőt és képeslapot.

Április 27-én 19:30-kor vette kezdetét az online live műsor az EHÖK facebook oldalán. Az este műsorvezetője Sütő Gergő volt. A hagyományokhoz híven Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona rektor köszöntőjével nyitotta meg az eseményt. Murai László, a HÖOK elnöke videós köszöntőt küldött az eszterházysoknak, és Zaja Barbara, EHÖK elnök szintén bíztató szavakat fogalmazott meg hallgatótársainak.

Az egy órás műsor három blokkból állt. Először a gólyabál emblematikus pillanatait láthattuk a báliruhás nyitókeringővel kezdve. A parketten azonban most csak két páros lépett fel, Vitovszki Soma és Majoros Anna, valamint Klusovszki Kíra és Kőszegi Zoltán. Majd Sütő Gergő Klusovszki Kírával beszélgetett arról, a gólyák szemével milyen volt távoktatásban megélni az első egyetemi tanévet. Természetesen a gólyaeskü és gólyaavató sem maradhatott el. Ezt követte a félév gólyája és gólyahölgye választás, ami a bálkirály és királynő versenyt váltotta fel. Like-vadászattal dőlt el az eredmény, idén Bozóki Viktória és Forgó Levente fejére került a korona.

A második blokkban a felezősöké volt a főszerep. Ők is letették a virtuális esküjüket. A 2020 és 2021-es felezős hallgatók közül, összesen 16-an vehették át díjaikat a legek versenyén. A díjazottakat részletesen megtalálod a Paletta Online cikkében. A végzősök nevében Kis Dalma Róza mesélt arról, milyen a COVID időszak számukra. Természetesen itt sem maradt el az eskütétel és a kitűzők átadása. Minden blokk előtt a hallgatók által beküldött képekből és videókból összevágott kisfilmet nézhettek meg az érdeklődők. Az este itt még nem ért véget, mert Teams After party várta a bulizni vágyókat. A Martin Glare, a Szeresd a Trashem Bébi és a Loving Arms gondoskodott a hangulatról a virtuális térben.

Reméljük a következő szemeszterben hasonló az élményeket, de már személyesen élhetik át a hallgatók.


< Vissza