Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázat

2020/2021-es tanév II. félév

Pályázók köre: állami ösztöndíjas, nappali tagozatos aktív státuszú hallgató.

Az államilag támogatott, teljes idejű képzésben részt vevő hallgató az adott szak képesítési követelményében meghatározott képzési ideig jogosult rendszeres és rendkívüli szociális ösztöndíjra.

Alábbiakban olvasható a pályázat benyújtásának módja és határideje.

Figyelem: A rendszeres szociális ösztöndíj pályázati módja változott!

A „Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázati adatlap" nevű Neptun rendszerben elérhető UNIPOLL kérdőív kitöltése és a szükséges igazolások benyújtása után a hallgató az adott tanévre vonatkozóan szociális pontot és szociális kódot kap.

A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat benyújtásának módja:

1. Azok számára, akik már rendelkeznek szociális kóddal és szociális ponttal (szeptemberben nyújtottak be pályázatot és a félév során részesültek rendszeres szociális ösztöndíjban), és ezt a kódot és pontot elfogadják, elegendő az UNIPOLL Rendszeres Szociális Pályázati adatlapon nyilatkozni, arról hogy nem változott a szociális helyzetük (a pályázati adatlap 2021.február 1-től érhető el)

2. Azok, akik nem rendelkeznek szociális pontszámmal, vagy rendelkeznek, de szociális helyzetük változása miatt új elbírálást szeretnének:
1: a Hallgatónak a Neptun rendszeren belül egy UNIPOLL kérdőív segítségével ki kell töltenie a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázati adatlapot (a pályázati adatlap 2021.február 1-től érhető el)
2: a Hallgatónak be kell nyújtania a Rendszeres Szociális Ösztöndíj megállapításához szükséges igazolásokat az alábbi módon (az igazolások leadása és beküldése 2021. február 1-től):
-lezárt borítékban, személyesen, az Almagyardombi Kollégium portáján található „Szociális Ösztöndíj Pályázat Igazolások" gyűjtődobozba elhelyezve. A borítékba, az igazolások mellé kötelező mellékelni a leadott igazolások listáját (ehhez szükséges nyomtatvány 2021. február 1-től érhető el).
VAGY
-Postai úton. A postai úton beküldött igazolásokhoz is kötelező mellékelni a borítékban leadott igazolások listáját és a büntetőjogi felelősség nyilatkozatot (Posta cím: 3300 Eger, Leányka u. 6. Almagyardombi Kollégium, Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottság)

A Jászberényi és Sárospataki Campus hallgatói a szükséges igazolásokat postai úton a megjelölt címen tudják benyújtani!
A borítékon szerepeljen a Hallgató neve, neptun kódja és a borítékra írják rá: "Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat"

A pályázat beadásának határideje: 2021. február. 19. 12:00 (péntek) A leadási határidő után benyújtott pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Hiánypótlásra a beadási határidőt követően nincs lehetőség, a pályázat hiánytalan benyújtása a Hallgató felelőssége. Kérjük, hogy a pályázat benyújtásával kapcsolatos kérdéseiket az eszob@uni-eszterhazy.hu címen jelezzék!

Kitöltési segédlet a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázathoz: Letölthető dokumentum

A Pályázati adatlap ITT érhető el. (2021. febuár 1-től)

A kitöltéshez kérjük készítse elő az Önre vonatkozó adatokat, valamint a Hatósági Bizonyítvány alapján Önnel egy háztartásban élőkhöz kapcsolódó adatokat. Az itt rögzített adatokhoz szükséges igazolásokat a kitöltési segédlet alapján papír alapon szükséges benyújtania.

Az adatlap felépítése:
1,Önre vonatkozó adatok
2,A Hatósági Bizonyítvány alapján, Önnel egy háztartásban élők személyenkénti rögzítése az adatlapon: minden személyről meg kell adni nevét, Önnel való rokonsági fokot, munkaerő-piaci helyzetet, nettó jövedelmet
Kérjük, hogy jelen adatlapra a hatósági bizonyítvány alapján közös háztartásban élőket, személyenként rögzítse. Ennek módja, hogy megadja a személy nevét, az Önnel való rokoni kapcsolatot (pl.: szülő, testvér) és kitölti a rá vonatkozó adatokat (pl.: keresete, álláskereső-e stb.). Minden Önnel élő személy esetén rögzítenie kell ezeket az adatokat!
A Pályázathoz szükséges leadni az igazolások listáját is: Letölthető dokumentum

ÜGYFÉLFOGADÁS:
Egri Campus: Almagyardombi Kollégium 8-as iroda, ügyfélfogadási időben február 1-től:

Hétfő: 09:00-13:00
Kedd: 09:00-13:00

Elérhetőségek:
iroda: Egri Campus, Almagyardombi Kollégium, 8-as iroda
email: eszob@uni-eszterhazy.hu
mobil: 06-30/145-3559 (Motolai Anna Dóra)


< Vissza