ONLINE BÁLRA HÍV A HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT!

A járványügyi helyzethez alkalmazkodva, idén egy online bál keretein belül valósítja meg a gólya-, felezős-, és végzős bált az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

– Az Eszterházy család a nehéz időkben is összetart! – emelte ki Zaja Barbara, EHÖK elnök, amikor a rendezvény ötletének a születéséről kérdeztük. – Szerettük volna, ha az idei év sem telik el a hallgatói élet legfontosabb eseményei nélkül. Igyekszünk az online térben megvalósítani, és valódi élményt szerezni a gólyabál és felezőbál legikonikusabb pillanataival - Olvashatjuk a Paletta Online cikkében.

A BálON 3in1 április 27-én 19:00 órai kezdéssel hívja képernyő elé a hallgatóságot egy facebook live műsor keretében.

Dátumok, amit már most jó ha beírsz a naptáradba:

  • Regisztráció: április 15-ig
  • Félév gólyája és gólyahölgye jelentkezés: április 6-ig
  • Felezősök legek versenyére való jelentkezés: április 6-ig
  • Eskütételre való jelentkezés: április 10-ig
  • Legyszebb pillanatok kép küldés: április 15-ig
  • Meme verseny: április 15-ig

A bál hivatalos része után pedig közös after partyhoz lehet csatlakozni Teamsen, ahol sztárfellépők várnak mindenkit a virtuális térben. Visszatérő arcok, vagy épp az örök klasszikusok, akikkel sajnos még nem minden eszterházys találkozhatott személyesen. Kíváncsi vagy rájuk? Akkor kövesd az eseményt, hogy te se maradj le az első eszterházys online bálról!
A BálON kiemelt partnerei: Mátyás Keserű, OTP, Manooka Kávéház, Kleopátra Szépségszalon, Kiwi Sun, Agria Mozi, Gastro Mango, Gofrizz, EHÖK, Exithouse Eger

 


< Vissza