Irodavezetőnk az Exatlonban

Sok-sok eszterházys hallgató számára okozhatott döbbenetet a január 18-ai Exatlon Hungary adása. Legnagyobb meglepetésünkre ismerős mosollyal találkozhattunk a televízió képernyőjén. Kővári Viktor, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezetője ugyanis ezen a napon debütált a nagy népszerűségnek örvendő versenyben

Nem nagy titkot árulok el azzal, hogy Viktorhoz mindig is közel állt a sport, így, ha valamilyen műsorban el tudtam volna képzelni, biztosan az Exatlon lett volna. De valójában ki is az, aki több ezer nézőt lángba hozott első szereplése után?

Kővári Viktor 2009-ben kezdte meg felsőfokú tanulmányait az Eszterházy Károly Egyetem falai között Intézményi kommunikátor szakon. Ezt követően pedig Informatikus könyvtárosként szerezte meg diplomáját. Már tanulmányai kezdetétől aktívan látta el a hallgatói érdekképviseletet. 2016-tól napjainkig az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezető pozícióját tölti be, így ha a jövőben a B épületi irodánkban jársz hallgatói ügyed intézése során, minden bizonnyal Viktor fog segíteni benne. Az évek során ezen kívül rengeteg projekt köthető a nevéhez. A Mr és Miss Eszterházy főszervezője, az EKE SHOP arca, az Eszterházy Kedvezménykártya koordinátora és partnereinkkel való kapcsolattartó, néhányat kiemelve a legutóbbi munkáiból.

Ahogy már említettem a sport mindig is közel állt a szívéhez, hiszen már gyermekkorától röplabdázik. Több száz meccset követően karrierének csúcspontja kétségtelen az Eszterházy SC röplabda szakosztály megalapítása volt, melyet hatalmas odaadással vezet.

Most pedig ismét egy új fejezet kezdődik az életében, melyet izgatottan várunk, hogy megosszon velünk. Nem csak egy remek munkatárs, hanem egy őszinte barát, akire az egész EHÖK csapata rendkívül büszke. Itthonról szurkolunk és minden este nyomon követjük, mi történik a kedvenc irodavezetőnkkel Dominikán.

 

Írta: Tamás Anett

Képek forrása: TV2 


< Vissza