Budapesti Operett Színház

Egy kártya, sok lehetőség: az Operett Aranyklub Törzsvásárlói program keretében most igazán kedvezményesen juthatsz el színházba.

Kedves Hallgatók!

Hó vége van, csak nem jön az ösztöndíj? A Budapesti Operettszínház gondolt rátok! Ha kell egy kis kikapcs, gyere a megnézni kívánt előadás napján 18:30-ra a színházhoz és az addig nem értékesített jegyek közül válassz egyet ajándékba! A program kezdete: jan. 17.
Fenti ajánlatunk az Operett Aranyklub Törzsvásárlói programunk része! Válts kártyát, egyszeri 2000 Ft-ért, legyen nálad a diákigazolványod és már tiéd is a jegy!

A kártyával igénybe vehető néhány további lehetőségek:
- jegyvásárlási kedvezményekben részesül személyes és internetes vásárlás esetén (3% kedvezmény, ami évadonként +1%-kal nő)
- exkluzív jegyvásárlási kedvezményben részesülhet (e-mailes tájékoztatás alapján, az abban meghatározott előadásokra, akár 50% kedvezmény)
- részvételi lehetőséget egyedi kulisszajárásokon (zárt Facebook csoportunkban hirdetjük meg) - havonta hirdetünk egy kulisszajárást, ahol egy vezető művészünk és a kulisszavezető kalauzolja végig a színházon nézőinket

- újdonságainkról, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeinkről értesülhetnek, sőt már a műsor meghirdetése előtt élhetnek elővételi jogukkal a klubtagok részére kiküldött hírlevelünkből (e-mailben hirdetjük meg)
További információért, kártyavásárlásért keresd bizalommal Ványi Viktóriát, a szervezőt. (06/30-280-87-80)


< Vissza