Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázat

A szociális alapon nyújtandó támogatások (pl. rendszeres szociális ösztöndíj, alaptámogatás) megkövetelik az adott tanévben legalább egyszer a hallgató szociális helyzetének megvizsgálását.Pályázók köre:
állami ösztöndíjas, nappali tagozatos aktív státuszú hallgató.

Az államilag támogatott, teljes idejű képzésben részt vevő hallgató az adott szak képesítési követelményében meghatározott képzési ideig jogosult rendszeres és rendkívüli szociális ösztöndíjra.

Alábbiakban olvasható a pályázat benyújtásának módja és határideje.

Figyelem: A rendszeres szociális ösztöndíj pályázati módja változott!

A „Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázati adatlap" nevű Neptun rendszerben elérhető UNIPOLL kérdőív kitöltése és a szükséges igazolások benyújtása után a hallgató az adott tanévre vonatkozóan szociális pontot és szociális kódot kap.

A rendszeres szociális ösztöndíj pályázat benyújtásának módja:

1: a Hallgatónak a Neptun rendszeren belül egy UNIPOLL kérdőív segítségével ki kell töltenie a Rendszeres Szociális Ösztöndíj pályázati adatlapot (a pályázati adatlap 2020. szeptember 14-től érhető el)

2: a Hallgatónak be kell nyújtania a Rendszeres Szociális Ösztöndíj megállapításához szükséges igazolásokat az alábbi módon (az igazolások leadása és beküldése 2020. szeptember 14-től):

-lezárt borítékban, személyesen, az Almagyardombi Kollégium portáján található „Szociális Ösztöndíj Pályázat Igazolások" gyűjtődobozba elhelyezve. A borítékba, az igazolások mellé kötelező mellékelni a leadott igazolások listáját és a büntetőjogi felelősség nyilatkozatot (ehhez szükséges nyomtatvány szeptember 14-től érhető el).

VAGY

-Postai úton. A postai úton beküldött igazolásokhoz is kötelező mellékelni a borítékban leadott igazolások listáját és a büntetőjogi felelősség nyilatkozatot (Posta cím: 3300 Eger, Leányka u. 6. Almagyardombi Kollégium, Egyetemi Szociális Ösztöndíj Bizottság)

A Jászberényi és Sárospataki Campus hallgatói a szükséges igazolásokat postai úton a megjelölt címen tudják benyújtani!

A borítékon szerepeljen a Hallgató neve, neptun kódja és a borítékra írják rá: "Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat"

A pályázat beadásának határideje: 2020. szeptember. 28. 12:00 (hétfő) A leadási határidő után benyújtott pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Hiánypótlásra a beadási határidőt követően nincs lehetőség, a pályázat hiánytalan benyújtása a Hallgató felelőssége. Kérjük, hogy a pályázat benyújtásával kapcsolatos kérdéseiket az eszob@uni-eszterhazy.hu címen jelezzék!

Kitöltési segédlet a Rendszeres Szociális Ösztöndíj Pályázathoz: Letölthető dokumentum

A Pályázati adatlap ITT érhető el.


A kitöltéshez kérjük készítse elő az Önre vonatkozó adatokat, valamint a Hatósági Bizonyítvány alapján Önnel egy háztartásban élőkhöz kapcsolódó adatokat. Az itt rögzített adatokhoz szükséges igazolásokat a kitöltési segédlet alapján papír alapon szükséges benyújtania.

Az adatlap felépítése:

  • Önre vonatkozó adatok
  • a Hatósági Bizonyítvány alapján, Önnel egy háztartásban élők személyenkénti rögzítése az adatlapon: minden személyről meg kell adni nevét, Önnel való rokonsági fokot, munkaerő-piaci helyzetet, nettó jövedelmet
  • Kérjük, hogy jelen adatlapra a hatósági bizonyítvány alapján közös háztartásban élőket, személyenként rögzítse. Ennek módja, hogy megadja a személy nevét, az Önnel való rokoni kapcsolatot (pl.: szülő, testvér) és kitölti a rá vonatkozó adatokat (pl.: keresete, álláskereső-e stb.). Minden Önnel élő személy esetén rögzítenie kell ezeket az adatokat!
  • A Pályázathoz szükséges leadni az igazolások listáját is: Letölthető dokumentum

ÜGYFÉLFOGADÁS:
Egri Campus: Almagyardombi Kollégium 8-as iroda, ügyfélfogadási időben szeptember 14-től:

Hétfő: 10:00-14:00
Kedd: 10:00-14:00
Szerda: 10:00-14:00

Elérhetőségek:

email: eszob@uni-eszterhazy.hu
mobil: 06-30/145-3559 (Motolai Anna)


< Vissza