Rajzpályázatot hirdet az Eger Termál Kft.

A Bitskey Aladár Uszoda fennállásának 20. évfordulója alkalmából az Eger Termál Kft. rajzpályázatot hirdet.

Küldd be hagyományos vagy digitális technikával készült ötletes alkotásodat és nyerd meg az értékes ajándékaink egyikét!A pályázatot a pályamunkát készítő gyermek törvényes képviselője, illetve a pályamunkát készítő gyermek nyújthatja be intézmény, név, kor és korosztály, telefonszám, e-mail cím feltüntetésével az alábbi korosztályok szerint:

  • óvodások
  • általános iskola alsó tagozatosak
  • általános iskola felső tagozatosak
  • középiskolások
  • felsőoktatási intézményben tanulók és felnőttek

Olyan pályaművek elkészítését várjuk, amelyekben az egyes korcsoportokba tartozó gyermekek megtörtént (valós), vagy kitalált, alkotói szabad fantázia szerinti eseményen alapuló, az uszodával kapcsolatos rajzot készítenek.

Előnyben részesülnek azon pályaművek, amelyek sajátos témában, egyedi technikával, humorral átszőttek, ezzel együtt az uszoda és a vízi sportok, szépségeire rávilágítanak.

A pályamű formai kritériuma: a rajz A/4 méretű papírlapon, szabadon választott technikával készülhet.

A pályaművek kiállításra kerülnek a Bitskey Aladár uszoda aulájában, illetve hivatalos Facebook oldalunkon, ahol közönség szavazást indítunk és a korosztályonként legtöbb like-ot kapó alkotás nyer.

Az alkotásokat zárt borítékban a következő címre lehet eljuttatni postán vagy személyesen: Eger Termál Kft. – Titkárságára, vagy az aulában található pénztárba „ Bitskey 20." rajzpályázat, 3300 Eger, Frank Tivadar u. 5.,
e-mail : titkarsag@egertermal.hu

Beérkezési határidő: 2020. november 09.

Eredményhirdetés: 2020. december 03.

Egy pályázó, egy pályaművel indulhat!


< Vissza