Felvételt hirdet a Kepes György Szakkollégium

Tehetséggondozás, közösség és társadalmi felelősségvállalás: Első és felsőbb éves hallgatók jelentkezését várja a Kepes Szakkoli június 25-ig.

Előadások a legkülönbözőbb témákban, tréningek, kirándulások, palacsinta est, és folyosómozi. Többek között ezek a programok várják azokat a hallgatókat, akik jelentkeznek a Szakkollégiumba.



A Kepes György Szakkollégium az országos szakkollégiumi mozgalom aktív és minősített tagja, melynek elsődleges célja a tehetséggondozás, egy összetartó közösség létrehozása és a társadalmi felelősségvállalás.

A Szakkollégiumi mozgalom egy országokon átívelő szervezet. 4 országban, több mint 18 egyetemen, és körülbelül 160 szakkollégium működik! A szakkollégisták a többi egyetemről való társaikkal havonta szoktak találkozni, majd egy jót bulizni, legyen a helyszín akár Budapest, Szeged, vagy Pécs.

Szakkollégistaként az Egyetem legkülönbözőbb szakjairól jövő emberekkel töltheted az egyetemi éveidet, a Leányka úti Kollégium csak a szakkolisok számára fenntartott folyosóján, mely egy-egy izgalmas workhop után az eszmecseréktől, máskor pedig a házikoncertek zajától hangos.

Ha szeretnél egy nagyszerű közösséghez tartozni, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet a kgyszakkoli@gmail.com e-mail címre.

További információkért látogass el a www.szakkoli.uni-eszterhazy.hu weboldalra és kövesd a szakkolit instán is: 
https://www.instagram.com/kepesszakkoli/


< Vissza