„Életem egyik legjobb döntése az EKE”

Interjú Boros Nikolett, turizmus-vendéglátás szakos hallgatóval, aki a félév demonstrátora, többszörös szakelső, Nemzeti Felsőoktatási és Campus Mundi ösztöndíjas, jövőjét pedig továbbra is egyetemünkön képzeli el.

Niki sikeres munkáját, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat pályázatán a félév demonstrátorának választották hallgatótársai.
– Nagy meglepetésként ért, amikor megláttam a nevemet a HÖK Instagram bejegyzésében, és hatalmas öröm volt részesülni ebben a megtiszteltetésben – emlékezett vissza a pillanatra, amikor értesült a hírről. Azon hallgatótársainak pedig, akik hasonló álmokat dédelgetnek, azt tanácsolja, hogy ragadjanak meg minden lehetőséget. – Soha ne mondjatok le egy ígéretes dologról csak azért, mert féltek! Mindenki fél az elején, igazából a bátorság akkor születik meg, amikor belevágtok, és elkezditek megvalósítani az álmaitokat – hangsúlyozta.

Na de hogyan kezdődőtt? 

Másodévesként Niki már rögtön nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen akkor kezdte demonstrátori pályafutását.
– 2019 nyarán Amerikában töltöttem 3 hónap nyári szakmai gyakorlatot egy hotelben dolgozva, a Campus Mundi ösztöndíj keretein belül. Ezalatt kaptam egy e-mailt Dr. Csugány Julianna tanárnőtől, azzal, hogy nem próbálnám-e ki magam demonstrátorként – árulta el. Elvállalta, amiért azóta is hálás tanárnőnek, hiszen elmondása szerint rendkívül élvezi a tanítást...

 

Niki sikertörténetének további részleteit megtalálod a Paletta Online oldalán.


< Vissza